Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Lektor i Retskemi Christian Lindholst er ny leder af Institut for Retsmedicin. Foto: Lars Kruse/AU

20.09.2013 | Navnenyt, Alle grupper, Institut for Retsmedicin

Retsmedicinere i Aarhus får ny leder

Lektor i retskemi og leder af sektion for narkotikaanalyse Christian Lindholst er ansat som ny leder af Institut for Retsmedicin ved Aarhus Universitet.

20.09.2013 | Seminar, Alle grupper, Alle AU-enheder

Annual GIS-Seminar

GIS event with presenters from archaeology, geoscience, bioscience, environmental science, agriculture, medicine, social science, school of engineering aso.

20.09.2013 | Alumne, Alle AU-enheder

Kampen om tiden

Tiden er blevet en helt central ressource, som vi kæmper om, sparer på og organiserer efter bedste evne. Det nye nummer af alumnemagasinet Augustus sætter fokus på tiden.

19.09.2013 | Administrativt, Aarhus Universitet, Teknisk/administrativ medarbejder

Justering af AU’s mailadresse-politik

For at give medarbejderne størst mulig indflydelse på, hvordan deres nye mailadresser skal udformes, har universitetsledelsen besluttet at justere i forhold til den tidligere trufne beslutning om mailnavne og enhedsnavne.

19.09.2013 | Studerende, Alle AU-enheder, Kursus

Retræte i Skovhuset 24.-26. november 2013

ald til ro igen, min sjæl  - retræte for studerende Retræte betyder at trække sig tilbage, og det er, hvad vi vil gøre disse to døgn; trække os væk fra hverdagens mange gøremål og falde til ro i krop og sjæl. Retræten er for nybegyndere, og der vil være en grundig introduktion ved start, så alle kan føle sig trygge. Der vil løbende være mulighed…

Aarhus Universitet er på en flot sjetteplads i forhold til at tiltrække Erasmus-studerende. Nu skal en ny fest hjælpe dem med at danne netværk.

19.09.2013 | Arrangement, Kommende studerende, Alle AU-enheder

Aarhus Universitet hitter blandt Erasmus-studerende

AU er det sjette mest søgte universitet blandt Erasmus Mundus-studerende i Europa. Nu har en aarhusiansk tidligere udvekslingsstuderende skabt festen ” Erasmus Life Aarhus” for at hjælpe de mange tilrejsende med at få et bedre netværk.

19.09.2013 | Seminar, Alle grupper, Alle AU-enheder

De nye medier og den demokratiske offentlighed

AU IDEAS Pilotcenter "Den demokratiske offentlighed" inviterer til seminar om de sociale mediers styrker og svagheder i et offentlighedsperspektiv.

19.09.2013 | Studerende, Alle AU-enheder

Kristen meditation

Hver mandag kl. 18 står studenterpræst Jens Munk  for 25-35 minutters meditation. Der er en introduktion til den russiske hjertebønsmeditation (liggende meditation), og vi prøver vandremeditation samt meditation på stilhed (siddende, der er skamler i Stillerummet). Der vil i  forløbet blive inviteret forskellige gæster, som vil dele erfaringer med…

19.09.2013 | Studerende

Samtalegruppe - Picture - få sat ord på det, der virkelig betyder noget

Vi arbejder med de temaer, som er relevante for de stude-rende i gruppen.Måske du drømmer om at blive bedre til at håndtere pressede situationer at få større forståelse og accept af, hvem du selv er at få modet til at stå ved dig selv og dit eget værd at få det bedre i dine nære relationer. Gruppen, som er et gratis tilbud, er åben for alle…

19.09.2013 | Studerende

Perfektionstrang

Har du en følelse af hele tiden at skulle overgå dig selv for at kunne være med? Oplever du det anstrengende at skulle leve op til egne og andres forventninger? Måske kan det vendes til noget positivt. Hvis du lærer at lytte til de negative følelser, kan du bruge dem positivt og nå frem til en tilstand, hvor du arbejder mere lystbetonet,…

Viser resultater 21 til 30 ud af 135

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste