Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Foto: Lars Kruse, AU.

19.11.2015 | Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder

Rådgivnings- og støtteenheden flytter til AU Uddannelse

AU’s enhed for specialpædagogisk støtte flytter den 1. juni 2016 fra sin nuværende placering på Arts til den fælles afdeling for vejledning og studiestøtte i AU Uddannelser. SPS-ordningen for studerende med særlige behov opretholdes, men enkelte services bortfalder.

19.11.2015 | Konference, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Workshop: Digital Soil Maps for Everyone

Department of Agroecology is hosting the 7th Global Digital Soil Mapping Workshop 2016 - Digital Soil Maps for Everyone, at Aarhus University from 27 June – 1 July 2016.

18.11.2015 | Offentligheden/Pressen

Succes med vækst - sådan angriber topledelsen vækstagendaen

Hvad skal din virksomhed leve af om 5 år? Hvilke områder i dagens forretning rummer nøglen til vækst i fremtiden? Hvordan skaber du en forretningsmodel, som er holdbar og robust i forhold til fremtidige udfordringer? Kurset henvender sig til direktionen/topledelsen i mellemstore virksomheder eller divisions-/SBU-ledere i…

18.11.2015 | Offentligheden/Pressen

Complexity Management - hvordan direktionen leder, styrer og profiterer ved kompleksitet

Kurset henvender sig til direktionen/topledelsen i mellemstore virksomheder eller divisions/SBU-ledere i større koncerner, som oplever kompleksitet i virksomheden, og som har behov for indsigt i arbejdet med kompleksitet. Kurset kan med fordel følges af flere deltagere fra samme virksomhed, som forløber for det videre arbejde…

18.11.2015 | Offentligheden/Pressen

Blue Ocean Strategi med strategikort

Kurset henvender sig til ledere i både store og mellemstore virksomheder, advokater, revisorer, konsulenter og andre med gode forretningsidéer og modet til at føre disse ud i livet. Pris: Kr. 5.400 ekskl. moms og inkl. materialer og forplejning

Luftfoto af Aarhus Universitets campus i 1954 og i dag. Kilde: Krak.dk

18.11.2015 | Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe

Aarhus Universitet – før og nu

Engang var studiestarten en højtidelig begivenhed – i dag er den mere løssluppen. Engang demonstrerede de studerende – det gør de stadigvæk. Universitetshistoriker Palle Lykke har været en tur i arkivet efter billeder fra gamle dage, og sammen med ham viser og fortæller vi her om ”før og nu”- billeder fra dit gamle studiested.

18.11.2015 | Ph.d.-forsvar, Videnskabelig medarbejder, Institut for Klinisk Medicin

Ph.d.-forsvar: Sara Correia Marques

Doxorubicin response in diffuse large B-cell lymphoma

18.11.2015 | Ph.d.-forsvar, Videnskabelig medarbejder, Institut for Klinisk Medicin

Ph.d.-forsvar: Cathrine Carlsen Bach

Perfluorerede stoffer, fertilitet og fostervækst

18.11.2015 | Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe

Gammelt netværk ruster aldrig

Når jeg snakker med chefer om, hvorfor deres karriere ser ud, som den gør, er der særligt to ting, der går igen: tilfældigheder og netværk. Gerne i en kombination ved, at de tilfældigt mødte en tidligere kollega eller bekendt, som gav karrieren netop det boost, den manglede. Men behøver det at være så tilfældigt?

Esben Laugesen har i sin forskning vist, at blodårerne hos patienter selv med kort varighed af type 2 diabetes mister deres elasticitet og bliver stivere end hos raske.

18.11.2015 | Navnenyt, Sundhed og sygdom, Ph.d.-studerende

Pris til forskning i hjerte-kar-sygdomme hos diabetikere

Esben Laugesen fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital får Danish Diabetes Academy Scientist Award 2015 for sin forskning i, hvorfor diabetikere oftere end andre får hjerte-kar-sygdomme.

Viser resultater 41 til 50 ud af 105

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste