Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Hospitalsdirektørerne Quanchen Kan og Gert Sørensen underskriver samarbejdsaftale mellem First Affiliated Hospital of Zhengzhou University og Aarhus Universitetshospital

11.11.2013 | Sundhed og sygdom, Alle grupper, Institut for Klinisk Medicin

Aarhus udveksler hospitalspersonale med superhospital i Kina

Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital indgår samarbejdsaftale med et af Kinas førende universitetshospitaler.

11.11.2013 | Studerende, Alle AU-enheder

Studerende skygger erhvervslivets chefer

55 kandidatstuderende fra Aarhus Universitet får på tæt hold indblik i hverdagen for erhvervslivets chefer og professionelle. De studerende følger i en hel dag ansatte fra mindre virksomheder og store organisationer som Dong Energy, Aarhus Kommune, Vestas, JYSK og COWI.

11.11.2013 | Alle grupper, Alle AU-enheder

Småsultne er mere tilbøjelige til at ville hjælpe fattige

Ny forskning udfordrer vores forestillinger om, hvilke faktorer der påvirker vores holdninger til velfærdsstaten – noget så elementært som sult spiller en afgørende rolle, når vi angiver, om vi er for eller imod.

11.11.2013 | Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder

JoinEU-SEE>PENTA: Scholarships at West Balkan

Attractive scholarship opportunities for staff interested in the Western Balkan countries are now available.

11.11.2013 |

Guest lecture by Oraib al-Rantawi: The Struggle for Syria redux

One of the leading Middle Eastern observers of regional and Syrian politics gives a guest lecture about the Syrian civil war and the future regional order in the Middle East. While Syria before 2011 was among the leading regional players in the ’struggle for the Middle East’, the country has since the Arab revolts not only been torn…

11.11.2013 | Alle grupper, Alle AU-enheder, Konference

ORGANISERING AF FÆLLES AKUTMODTAGELSER I DANMARK

Akutområdet er i hastig forandring med etablering af fælles akutmodtagelser. Akuthospitalerne har haft stor frihed til selv at organisere deres fælles akutmodtagelser, og derfor ser vi i dag meget forskellige løsninger på udvikling og etablering af de fælles akutmodtagelser. Hvordan de organisatoriske forskelle påvirker behandlingskvalitet,…

09.11.2013 |

Debat med Morten Østergaard - Vores uddannelse, vores arbejde

Uddannelsesminister Morten Østergaard har varslet en gennemgribende reform af de videregående uddannelser. Kvaliteten skal øges og uddannelserne skal gøres mere erhvervsrettede. Men det er vores uddannelse og vores arbejde der skal ændres, og derfor inviterer Studenterrådet interesserede studerende og undervisere til debat med Morten d. 18/11 kl.…

læge Lisbeth Lund Jensen forsvarer sit ph.d.-projekt om vuggedød den 14. november 2013.

08.11.2013 | Health, Forskning, Alle grupper

Sovested kan have indflydelse på vuggedød

Ny forskning i vuggedød viser forskel i de døde børns hjernevæv, alt efter om de sov i egen seng eller sammen med forældrene. Alligevel er der ikke belæg for at ændre på anbefalinger til forebyggelse af vuggedød.

08.11.2013 | Studerende, Alle AU-enheder, Arrangement

Minister på sundhedsvisit

Sundhedsinnovation samt kvalitet og sammenhæng i uddannelsessystemet var nogle af emnerne på dagsordenen, da uddannelsesminister Morten Østergaard besøgte Health.

Officersbygningen tømmes i øjeblikket for miljøskadelige materialer, som skaffes væk på forsvarlig vis, inden den rives ned.

08.11.2013 | Alle grupper, Health, Administrativt

Nu falder Officersbygningen

Nu tages de første skridt til det nye byggeri på Institut for Biomedicin. Den gamle kasernebygning i Høegh-Guldbergs Gade rives ned for at give plads til den nye Biomedicin- bygning.

Viser resultater 71 til 80 ud af 94

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste