Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

29.09.2015 | Offentligheden/Pressen

Succes med vækststrategi

Hvad skal din virksomhed leve af om 5 år? Hvilke områder i dagens forretning rummer nøglen til vækst i fremtiden? Hvordan skaber du en forretningsmodel, som er holdbar og robust i forhold til fremtidige udfordringer? Kurset henvender sig til direktionen/topledelsen i mellemstore virksomheder eller divisions-/SBU-ledere i…

29.09.2015 | Offentligheden/Pressen

Complexity Management

Kurset henvender sig til direktionen/topledelsen i mellemstore virksomheder eller divisions/SBU-ledere i større koncerner, som oplever kompleksitet i virksomheden, og som har behov for indsigt i arbejdet med kompleksitet. Kurset kan med fordel følges af flere deltagere fra samme virksomhed, som forløber for det videre arbejde…

29.09.2015 | Navnenyt, Offentligheden/Pressen, Institut for Klinisk Medicin

Aarhusiansk forskerspire er udvalgt til forskningsophold i USA

Medicinstuderende Ingeborg Torp Hoffmann-Petersen fra Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital er taget på forskningsophold på et af verdens førende forskningshospitaler i San Francisco. Det er et samarbejde mellem Lundbeckfonden og Innovation Centre Denmark, Silicon Valley, der gør det muligt.

29.09.2015 | Forskning, Ph.d.-studerende, Institut for Odontologi

Master of Science presentation

Mandag den 5. oktober kl. 15.00 afslutter Stalo Economou sin MsC med præsentationen "Facial asymmetry evaluation in juvenile idiopathic arthritis patients based on cone-beam computed tomography and 3D photography".

29.09.2015 | Ekstern målgruppe, Offentligheden/Pressen, Forskning

Slagtekyllingernes sidste timer forbedres

Forskere og private virksomheder går sammen om at forbedre forholdene for slagtekyllingernes transport til slagteriet. Det vil være en gevinst for både dyrevelfærden, miljøet og fødevarekvaliteten – og forbedre økonomien i fjerkræerhvervet med 40 mio. kr.

29.09.2015 | Arrangement, Forskning, Videnskabelig medarbejder

Master of Science Presentation

Mandag den 5. oktober kl. 13.00 afslutter Kirsten Nicole Ahlefeldt-Laurvig-Lehn sin MsC med præsentationen "Association between growth disturbance of the mandibular condyle and facial asymmetry in patients with juvenile idiopathic arthritis".

Bevillingerne har til formål at give yngre forskere de bedste betingelser for at levere markante forskningsresultater på et højt internationalt niveau.

29.09.2015 | Navnenyt, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

Postdoc-bevillinger fra Det Frie Forskningsråd | Sundhed og Sygdom til forskere fra Health

Det Frie Forskningsråd | Sundhed og Sygdom uddeler 24 postdoc-bevillinger til forskertalenter i Danmark for en samlet sum af cirka 46 millioner kr. Tre af bevillingerne går til forskere fra Health.

I samarbejde med Marie Curie-programmet under EU’s 7. rammeprogram uddeler Det Frie Forskningsråd mobilitetsstipendier til 25 yngre forskere for en samlet sum af ca. 52 mio. kr.

29.09.2015 | Navnenyt, Sundhed og sygdom, Ph.d.-studerende

DFF uddeler MOBILEX-mobilitetsstipendier til forskere fra Health

Det Frie Forskningsråd uddeler i alt 25 MOBILEX-mobilitetsstipendier til yngre forskere for en samlet sum af i alt 52. millioner kroner. To forskere fra Health er blandt modtagerne.

29.09.2015 | Administrativt, Studerende, Studier

Kender du reglerne for eksamenssnyd?

Grænserne for, hvad der er snyd i en eksamensopgave er blevet skærpet. Kender du reglerne? Og ved du, hvad konsekvensen er, hvis du – uden at vide det eller ville det – snyder til en eksamen fordi du ikke kender reglerne? Ny test kan give svar!

Science and Technology, Aarhus Universitet, indgår et partnerskab med Kalundborg erhvervsliv, som skal få studerende til at overveje Kalundborg som et attraktivt fremtidigt arbejdssted. (Foto: Colourbox)

29.09.2015 | Samarbejde, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Partnerskab mellem Science and Technology og Kalundborg erhvervsliv

Mangel på kvalificeret arbejdskraft er blevet hverdag for stadig flere virksomheder. I dag indgår Science and Technology, Aarhus Universitet, partnerskab med Kalundborg erhvervsliv om at igangsætte aktiviteter målrettet universitetets ingeniørstuderende, så de kan få øjnene op for Kalundborg som et fremtidigt attraktivt arbejdsmarked.

Viser resultater 11 til 20 ud af 145

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste