Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

20.09.2016 | Ph.d.-forsvar, Alle grupper, Alle AU-enheder

PhD defence: "Legal Implications of Weapons Systems with Autonomous Attack Capabilities"

Iben Yde will defend her PhD thesis titled: "The Legal Implications of Weapons Systems with Autonomous Attack Capabilities − Towards an Understanding of the Changes in Human Influence on Target Selection and Engagement".

Vedholdende og visionær. Allan Flyvbjerg, snart ex-sundhedsdekan og kommende direktør ved Steno Diabetes Center Copenhagen, har formået at fortælle omverden om universitetets rolle og gavn i samfundet.

20.09.2016 | Navnenyt, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen

Dekanen med de lange ben og de store armbevægelser takker af

Synlig, visionær og ambitiøs – både på egne og andres vegne. Allan Flyvbjerg har som dekan formået at skabe opmærksomhed omkring sig. Nu forlader han AU for at blive direktør i Steno Diabetes Center Copenhagen.

Forsker i prostatakræft, Karina Dalsgaard Sørensen er blevet ansat som professor på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital.

20.09.2016 | Navnenyt, Offentligheden/Pressen, Institut for Klinisk Medicin

AU og AUH ansætter ny kræftforsker

Karina Dalsgaard Sørensen, der forsker i prostatakræft, er blevet ansat som professor på Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital.

20.09.2016 | Forskning, Forskning, Alle grupper

Take our online survey!

Help us to understand why we like rhythmic music.

20.09.2016 | Navnenyt, Offentligheden/Pressen, Institut for Odontologi

Tandlæge modtager tyggegummi-pris

Peter Bangsgaard Stoustrup, lektor, specialtandlæge og ph.d. på Aarhus Universitet, modtager Bagger Sørensen Fondens Talentpris 2016. Det var et studiejob på netop den vejlensiske tyggegummifabrik, som inspirerede den unge tandlæge til at forske.

20.09.2016 | Navnenyt, Offentligheden/Pressen, Institut for Klinisk Medicin

Charlotte Ulrikka Rask ny professor i børne- og ungdomspsykiatri

Overlæge, ph.d. Charlotte Ulrikka Rask er per 1. oktober 2016 udnævnt som klinisk professor ved Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Risskov, Aarhus Universitetshospital.

Victor Albecks gravsted foran Victor Albeck bygningen, som fra 1910 til slutningen af 1990'erne rummede Fødselsanstalten i Jylland, hvor Victor Albeck var overlæge og leder fra 1910 og frem til sin død 23 år senere. Foto: Universitetshistorisk Udvalg medio september 2003.

20.09.2016 | Samarbejde, Alumne, Ekstern målgruppe

10 ting, du (måske) ikke vidste om Aarhus Universitet

To personer ligger begravet i universitetsparken. Ulf Pilgaard har læst på Aarhus Universitet. Og den mest populære kage i Stakladen er hindbærsnitten. Bliv lidt klogere på dit gamle universitet her.

Tandklinikassistentuddannelsen er én af landets mest populære. Foto:Lars Kruse

19.09.2016 | Uddannelse, Offentligheden/Pressen, IOOS

Tandklinikassistent er i uddannelses-top 10

Uddannelsen til tandklinikassistent, som udbydes på Institut for Odontologi og Oral Sundhed, er en af de mest populære erhvervsuddannelser i Danmark.

19.09.2016 | Videnskabelig medarbejder, Health, Health

Vidensfestival på Folkeuniversitetet

Folkeuniversiteterne i Aarhus og Herning inviterer til vidensfestival i weekenden den 23.-25. september 2016. Festivalen byder på en række forskellige arrangementer, der alle handler om det gode liv, trivsel og sundhed. I år er der særligt fokus på menneskekroppen.

Det gode liv, trivsel og sundhed. Det er nøgleordene, når Folkeuniversitetet inviterer til vidensfestival. Foto: Folkeuniversitetet

19.09.2016 | Arrangement, Videnskabelig medarbejder, Health

Kom til vidensfestival på Folkeuniversitetet

Folkeuniversiteterne i Aarhus og Herning inviterer til vidensfestival i weekenden den 23.-25. september 2016. Festivalen byder på en række forskellige arrangementer, der alle handler om det gode liv, trivsel og sundhed. I år er der særligt fokus på menneskekroppen.

Viser resultater 31 til 40 ud af 112

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste