Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Fire hårdtarbejdende forskere på hjemmekontoret - foreviget med mobiltelefonen i en selfie eller med familiens hjælp. Fra venstre professor dr. med Ulf Simonsen, professor Søren Dinesen Østergaard, klinisk lektor Ole Schmeltz Søgaard og professor Søren Paludan.

01.04.2020 | Forskning, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

Forskere: Husk handlekraften - også efter pandemien

Med coronavirus fik forskere, fonde og myndigheder ’det fælles tredje’ at stå sammen mod. Det har ført til lynsnare ansøgninger, uventede samarbejder, overvældende kollegial hjælpsomhed og selvransagelse – også den kritiske – hos nogle af de forskere, der fik penge i kometfart.

Skype-high-five fra hele IOOS' arbejdsmiljøudvalg (LAMU). Ét af de mange møder Siri Beier Jensen også afviklede i løbet af ugen. Foto: Siri Beier Jensen

01.04.2020 | Administrativt, Administration (Faglighed), Teknisk/administrativ medarbejder

Institutlederens dagbog: Corona-kabalen om den kliniske undervisning

Hos leder af Institut for Odontologi og Oral Sundhed, Siri Beier Jensen, stiger bekymringen for, om de mange studerende når at få deres kliniske undervisning i hus inden eksamen og sommerferien. Her er anden uge af corona-nedlukningen.

Lektor Line Reinert er del af et forskerhold, som forsøger at bidrage til en vaccine mod coronavirus. Foto: Line Reinert.

01.04.2020 | Bevillinger og priser, Forskning, Health

Video: Her skal forskere arbejde med coronavirus

Seks virusforskere har helt ekstraordinært fået lov til at omgå adgangsforbuddet i corona-forskningens navn. Kom med lektor Line Reinert ind i et af de topsikrede laboratorier i Skou-bygningen.

01.04.2020 | Ph.d.-forsvar, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen

Virtuelt Ph.d.-forsvar: Rasmus Wulff Hauritz

Postoperative Analgesia after Major Ankle and Hindfoot Surgery.

01.04.2020 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Panda-pølser, myrer og dræbersnegle kan være nøglen til fremtidens grønne brændstof

Et nyt forskningsprojekt på Aarhus Universitet vil gøre brug af millioner af års evolution for at udvikle bæredygtige biobrændsler. Løsningen ligger blandt andet i fordøjelsessystemet på pandaer.

Foto: Microsoft

01.04.2020 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Ny digital platform til virtuelle møder

Samarbejdsplatformen Teams, som er en del af Microsoft Office 365, bliver nu stillet til rådighed for alle medarbejdere til at holde virtuelle møder. Du kan bl.a. deltage i et webinar, hvor du kan høre mere om, hvad Teams kan, og hvordan du kan bruge det i din hverdag.

Viser resultater 101 til 106 ud af 106

Forrige 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11