Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Professor Irena Sailer gæster Sektion for Protetiks journal club d. 22. april med oplægget "Reconstructive dentistry in the era of digitalisation" for alle interesserede forskere, undervisere og tandlæger.

13.04.2021 | Arrangement, Videnskabelig medarbejder, IOOS

Bliv klogere på protetik i den digitale tidsalder med Irena Sailer

Sektion for Protetik inviterer til virtuel journal club med professor Irena Sailer, der er en af verdens førende forskere i fast protetik og implantologi. Torsdag d. 22. april kl. 20-21 holder hun oplæg med titlen ’Reconstructive dentistry in the era of digitalisation’ – og alle er velkomne.

Prorektor Berit Eika glæder sig over at AU har kunnet sætte midler af til studielivet. Foto: Anders Trærup.

13.04.2021 | Forskning, Forskning, Alle grupper

Millionpulje skal give studielivet et løft efter genåbning

Uddannelsesudvalget har afsat en million kroner, der kommer studielivet til gavn, når Aarhus Universitet igen byder de studerende indenfor.

Annette Bruhn kombinerer forskning og erhvervssamarbejde.

13.04.2021 | Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder

Erhvervssamarbejde gør, at min forskning skaber værdi for samfundet. Og dét giver kæmpe mening for mig

Fra etableringen af AlgeCenter Danmark til et forskningsprojekt i køers metan-udledning og et spinout, der producerer søsalat med henblik på mad, foder til dyr og hudpleje. Det er resultater, der er opstået i kølvandet på seniorforsker ved Institut for Bioscience; Annette Bruhns erhvervssamarbejder. Forskning og forretning i forening er ifølge…

Helge Kasch fortsætter i praksis med de opgaver, han har varetaget siden 2018 - nu i ansættelsen som akademisk koordinator.

13.04.2021 | Navnenyt, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

Helge Kash er ny akademisk koordinator ved Hospitalsenhed Midt

Hovedopgaverne bliver at skabe gode muligheder for akademisk forskningsansat personale i Hospitalsenhed Midt, vejlede om forskerkarriere og rådgive afdelings- og hospitalsledelsen.

Fra venstre: Frederik Overgaard, Jens Kristian Hvolbøl, Jonas Thorsøe Bak, Frederikke Jakobsen, Victor Honoré Nielsen, Lars Møller Haase, Anders Borg og Anne Krogh.

13.04.2021 | Bevillinger og priser, Alle grupper, Alle AU-enheder

Jurastuderende fra Aarhus Universitet bliver verdensmestre i prestigefyldt konkurrence

Næsten 400 universiteter fra hele verden deltog i den prestigefyldte konkurrence ”Vis Moot”, hvor jurastuderende dystede i international køberet og voldgiftsretlige problemstillinger. Nu kan et team på otte kandidatstuderende fra Juridisk Institut ved Aarhus BSS, Aarhus Universitet kalde sig verdensmestre i konkurrencen.

12.04.2021 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Ofre får øget adgang til Den Internationale Straffedomstols arbejde

Hvad har en tidligere kommandant fra Lord’s Resistance Army i Uganda, Den Internationale Straffedomstol i Haag og en lektor i Human Security fra Aarhus Universitet med hinanden at gøre? Umiddelbart intet og så alligevel. Læs her, hvordan lektor i Human Security, Christian B.N. Gade, med sin specialiserede viden om konflikthåndtering har bidraget i…

12.04.2021 | Administrativt, Studerende, Studier på Health

Hvad er studiemotivation og hvad gør du, hvis den forsvinder?

I afsnit 4 af podcasten 'Studiekammeraten' får du blandt andet gode råd til, hvordan du håndterer følelsen af at være demotiveret på dit studie.

12.04.2021 | Administrativt, Studerende, Medicin

Vaccination af studerende i klinik sat i bero

Tilbud om vaccination er sat på pause for både medarbejdere og studerende i klinik. Det skyldes, at AstraZeneca-vaccinen ikke bliver givet i øjeblikket.

Noget af det første (og største), der bygges, er et stort auditorium med en kapacitet på 800 pladser, som kan opdeles i enten 2 auditorier med 400 eller 3 auditorier med hhv. 400, 200 og 200 pladser. Auditoriet skal, ud over sin hovedfunktion som undervisningslokale, også anvendes til eksterne arrangementer, fx konferencer og symposier. Auditoriebygningen udformes som en rotunde i glas og aluminium. Visualiseringer er udformet af AART Architects.

12.04.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Universitetsbyen: Sådan skal det kommende område til Aarhus BSS udvikles

Fleksible undervisnings- og studiemiljøer, en god arealudnyttelse, arkitektoniske kvaliteter og bæredygtige tekniske løsninger. Det er de bærende elementer i forslaget fra A. Enggaard A/S, AART Architects, LYTT Landscape samt NIRAS, som sammen har vundet opgaven med at udvikle bygninger og udearealer til Aarhus BSS i Universitetsbyen.

Foto: Colourbox

12.04.2021 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

PHISHINGMAIL I OMLØB: Åbn ikke vedhæftet fil

Der er i øjeblikket en phishingmail i omløb, hvor afsenderen udgiver sig for at være Aarhus Universitet. Mailen er primært sendt til personer uden for AU, og formålet er at lokke modtageren til at åbne en vedhæftet fil, der potentielt kan inficere ens computer med virus. Bliver du kontaktet af samarbejdspartnere eller lignende, der har modtaget…

Viser resultater 61 til 70 ud af 96

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste