Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

21.08.2013 | Konference, Alle grupper

Opening Conference: Tryghedsfondens Centre for Child Research

The conference brings together researchers and policymakers to listen to and discuss presentations on global evidence and evidence-informed policy for children and youth, through expert presentations on methodology, practice and current evidence.

21.08.2013 | Filosofi og pædagogik, Offentligheden/Pressen, Arts

Kronprinsessen bliver protektor for skolens 200-årsfødselsdag

I 2014 fejrer Danmark, at danske børn har haft ret og pligt til at modtage undervisning i 200 år. I anledning af første skoledag 2013 træder H.K.H. Kronprinsessen officielt ind som protektor for jubilæet "Skole i 200 år", som forskere fra Institut for Uddannelse og Pædagogik (DPU), Aarhus Universitet står bag.

20.08.2013 | Alumne, Aarhus BSS, Konference

Oeconkonferencen 2013

Oeconforeningen arrangerer hvert år en konference for alle cand.oecon.er fra Aarhus Universitet.Temaet for årets konference er \"Produktivitet, produktivitet og... produktivitet\".> Læs mere om konferencen på Oeconforeningens hjemmeside

Tandplejer Jette Noes (th) modtager Zendiums ærespris for sit mangeårige virke på SKT. Prisen blev overrakt af Lene Heilskov fra Zendium.

20.08.2013 | Alumne, SKT, Health

Hæder til tandplejer

Tandplejer fra Skolen for klinikassistenter, tandplejere og kliniske tandteknikere (SKT) på Aarhus Universitet modtager Zendiums ærespris 2013. Prisen blev uddelt på skolens 40 års jubilæumsdag.

Det var blandt 650 internationale forskere, at Mette Lise Kronborgs bachelorprojekt blev udvalgt til Editors' Choice.

20.08.2013 | Alumne, Health, Health

Bachelor i folkesundhedsvidenskab valgt til Editors’ Choice

Studerende fra Aarhus Universitet blev på en international konference i epidemiologi valgt til Editors’ Choice. Med udnævnelsen følger udsigten til at få sine resultater publiceret i et videnskabeligt tidsskrift.

Billedet er stillet til rådighed af afdelingslæge Anna Tietze, Aarhus Universitetshospital.

20.08.2013 | Sundhed og sygdom, Health, Health

Ny teknik skal hjælpe patienter med hjernekræft

En ny scanningsteknik udviklet af danske og amerikanske forskere kan afsløre, hvor modtagelige patienter med aggressiv hjernekræft er over for medicinen. Forskningen bag den banebrydende teknik er netop offentliggjort i Nature Medicine

Nu er Danmarks største kommuner med i samarbejdet med Aarhus Universitet om at udvikle skolesundhed.dk.

20.08.2013 | Sundhed og sygdom, Alumne, Health

Kommuner opruster kampen for skolebørns sundhed

Danmarks største kommuner og en række mindre byer har gennem de sidste år samarbejdet med forskere fra Aarhus Universitet om at udvikle skolesundhed.dk. Projektet, der skal styrke den sundhedsfaglige indsats på børneområdet, er et eksempel på, hvordan en online platform kan danne rammen for udveksling af viden mellem forskning og faglig praksis.

20.08.2013 | Health, Arrangement, Health

Forskning er også for studerende

Aarhus Universitet er i starten af september vært for Nordens største kongres i infektionssygdomme. I modsætning til traditionelle medicinske kongresser er deltagerne ikke kun forskere, men også udvalgte studerende.

20.08.2013 | Ph.d.-forsvar, Alle AU-enheder, Ph.d.-studerende

Ph.d.-forsvar: Thomas Levin Andersen

Ny viden om knoglefornyelsen, og hvorledes den påvirkes patienter med knogleskørhed og knoglemarvskræft

20.08.2013 | Ph.d.-forsvar, Ph.d.-studerende, Alle AU-enheder

Ph.d.-forsvar: Emilia Horjales

Et nyt ph.d.-projekt udført som et samarbejde mellem Dansk Smerteforskningscenter, Center for Funktionel Integrativ Neuroforskning og Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet viser, at vores gener og følelser har betydning for, hvordan vi oplever smerter. Projektet er udført af Emilia Horjales, der forsvarer sin ph.d.-afhandling den 4.…

Viser resultater 31 til 40 ud af 96

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste