Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

13.11.2014 | Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe, Aarhus Universitet

Cultural Heritage 2014

This seminar focuses on potentials and problematics of industrial heritage more generally, while offering The Port of Aarhus – a major industrial space currently undergoing major transformations – as a site for exploration. http://conferences.au.dk/concreteheritage2014/

13.11.2014 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Aarhus Universitet flytter fødevareforskning til Aarhus

Aarhus Universitet prioriterer øget samspil med virksomheder inden for fødevareområdet og Institut for Fødevarer (FOOD) forventes derfor placeret i Agro Food Park i Skejby.

12.11.2014 | Kursus, Videnskabelig medarbejder, Alle AU-enheder

Kursus: Effektive møder med mere værdi

Hvis du - som så mange andre - tænker, at dårlige møder er lige så sikre som sol om sommeren, ja så skal du måske deltage på lige netop dette værktøjskursus.

12.11.2014 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, AU Kommunikation

Referat fra LSU-møde

24.10.2014: Problemanalysen og særlige opmærksomhedspunkter.

Postdoc Grethe Elholm (t.h.) introducerer her klimakamrene på Institut for Folkesundhed for tv-holdet fra Japans nationale tv-selskab NHK: Fra venstre er det tilrettelæggeren Masatoshi Kaneko og Mayu Kamide sammen med deres fotograf og lydmand.  (Foto: Lars Kruse, AU Foto)

12.11.2014 | Arrangement, Sundhed og sygdom, Alle grupper

Japansk tv optager AU-forskning til program om allergi

Forskere fra AU deltager i japansk tv-program om den nyeste allergi-forskning verden over. Tv-holdet fra Japan har besøgt Institut for Folkesundhed og Institut for Klinisk Medicin – og programmet vises for millioner af seere til foråret.

12.11.2014 | Arrangement, Alle grupper, Studier

Oplev ’Hjernekassen’ med Peter Lund Madsen LIVE på AU

Peter Lund Madsen skifter DR-studiet ud med Aarhus Universitet, når han sender P1-programmet ”Hjernekassen” live den 1. december i Stakladen.

12.11.2014 | Studerende, Studier, Studier

AU-studerende vinder Copernicus Masters

En app, der kan hjælpe landmænd med at overvåge deres afgrøder, har bragt fire datalogistuderende fra AU øverst på sejsskamlen ved en app-konkurrence, som Det Europæiske Rumagentur (ESA) står bag.

12.11.2014 | Forskning, Forskning, Alle grupper

Forskningscentret i Flakkebjerg fortsætter

Fakultetsledelsen på Science and Technology på Aarhus Universitet har besluttet, at man udvikler forskningsfaciliteterne på Flakkebjerg og at de nuværende aktiviteter på centeret fortsætter.

Foto: Lars Kruse

12.11.2014 | Politik og strategi, Alle grupper, Alle AU-enheder

Ny universitetsdirektør: stor respekt for medarbejdernes faglige drive

Aarhus Universitets kommende universitetsdirektør Jane Kraglund ser dialog og gennemskuelighed som nogle af nøglerne til at lede en stor organisation og har særligt fokus på at skabe administrative rammer, inden for hvilke det faglige drive kan leve og udvikle sig.

11.11.2014 | Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder

Kvalitetsudvalget præsenterer rapport II på AU

Tilmeldingsfristen er 13. november til lanceringskonferencen for Kvalitetsudvalgets rapport II den 26. november på Aarhus Universitet.

Viser resultater 71 til 80 ud af 135

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste