Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

16.09.2014 | Seminar, Alle grupper, Alle AU-enheder

Tror vi på det hele idrætsmenneske?

Fodboldseminar med en række betydningsfulde stemmer i dansk eliteidræt, der giver deres bud på danske fodboldtalenters muligheder for at levere præstationer i international klasse

I år er der fem Lundbeckfond Lectures på programmet og tre Science caféer, hvor de to af dem foregår i Væksthusene. ’Science Caféer ligger i weekenden i dagtimerne, Lundbeckfond Lectuers ligger om aftenen på hverdage.

16.09.2014 | Arrangement, Teknisk/administrativ medarbejder, Health

AU inviterer til debat om sundhedsvidenskab i Væksthusene

For anden sæson i træk arrangerer Aarhus Universitet i samarbejde med Lundbeckfonden og Folkeuniversitetet en række offentlige debatskabende foredrag om viden og forskning.

16.09.2014 | Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Health

Ny aftale på indkøb af gasser og tøris betyder bedre priser

AU indkøb har i samarbejde med en brugergruppe gennemført nyt udbud af rammeaftalen på indkøb af gasser og tøris. AGA har vundet aftalen, som betyder bedre priser på kendt sortiment.

16.09.2014 | Teknisk/administrativ medarbejder, Administrativt, Health

Nye standarder for rengøringen på Health

Besparelserne på AU betyder, at rengøringen på Health har ændret på standarderne. Det får bl.a. betydning for kontorer, auditorier og fællesområder.

Sundhedsdekan på AU, Allan Flyvbjerg, og vicepræsident for Peking University Health Science Center, Weigang Fang, underskrev samarbejdsaftalen. Foto: Maria Randima Brauer Sørensen, AU Kommunikation.

16.09.2014 | Talentudvikling, Ph.d.-studerende, Graduate School of Health

Health etablerer samarbejde med kinesisk universitet

Aarhus Universitet, Health og Peking University Health Science Center har indgået et nyt samarbejde. Nu kan kandidat- og ph.d.-studerende fra Health komme på udvekslingsophold på et af Kinas største universiteter.

Klik på billedet for at se detaljeret kort over parkeringspladserne.

16.09.2014 | Administrativt, Videnskabelig medarbejder, Institut for Biomedicin

Omlægninger af parkeringspladser omkring Vennelyst Boulevard

Parkeringspladser bliver nedlagt og andre bliver etableret i forbindelse med, at byggeriet af den nye Biomedicin-bygning starter. Også Aarhus Kommunes etablering af letbanen får indflydelse på parkeringsforholdene.

15.09.2014 | Arrangement, Studerende, Studier

Godt humør til Danmarks største fredagsbar

Der var lagt op til god musik og højt humør til Danmarks største fredagsbar fredag d. 12. september, og der var sort af mennesker i den sydvestlige del af Universitetsparken, hvor festlighederne fandt sted. Wafande kickstartede fredagsbaren med sin glade reggaemusik, der for alvor skruede op for den gode stemning. Senere kunne man opleve…

Foto: Maria Randima

15.09.2014 | Arrangement, Studerende, Studier

Vindermentalitet og socialt sammenhold

Billedreportage fra Idrætsdagen 2014.

Foto: Jesper Buch Rais/AU Kommunikation

15.09.2014 | Arrangement, Alumne, Ekstern målgruppe

Magisk aften i Musikhuset

Årsfesten fik forrygende afslutning med ordjonglør Per Vers som oplagt konferencier ved koncerten, der afsluttede universitetets 86 års fødselsdag.

15.09.2014 | Forskning, Alle grupper, Alle AU-enheder

Indvielse af det danske SONG-teleskop på Tenerife

Stellar Astrophysics Centre, Aarhus Universitet, er vært, når det første teleskop i det danskledede teleskopnetværk SONG indvies officielt den 25. oktober 2014.

Viser resultater 81 til 90 ud af 193

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste