Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

04.09.2019 | Administration (Faglighed), Health, Health

Health Match Making Day

Den 31. oktober 2019 giver Health sammen med Selskab for Medicinsk Studenterforskning (SMS) fakultetets forskere mulighed for at rekruttere talentfulde Health-studerende til nuværende eller fremtidige forskningsprojekter. Det sker, når Health Match Making Day løber af stablen.

04.09.2019 | Arrangement, Administration (Faglighed), Alle grupper

Gå-hjem-møde: Hvordan kommunikerer man om bæredygtighed?

Kom med, når AU holder næste møde i bæredygtighedsnetværket. Denne gang vil professor John Thøgersen holde oplæg om den svære kunst at kommunikere om bæredygtighed, baseret på hans forskning. Alle medarbejdere og studerende er velkomne.

04.09.2019 | Forskning, Forskning, Alle grupper

Opfølgning på kritik af rapport om okse- og kalvekøds klimapåvirkning

Rektor Brian Bech Nielsen har bedt Science and Technology om at undersøge sagen om rapporten ”Okse- og kalvekøds klimapåvirkning” til bunds og drage de nødvendige konsekvenser. Forløbet omkring rapporten har været stærkt kritisabelt. Der har ikke været den nødvendige armslængde til eksterne interessenter, hvilket sætter spørgsmålstegn ved…

Foto: Colourbox

03.09.2019 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

MUS med mere værdi

I efteråret mødes alle medarbejdere og ledere til medarbejderudviklingssamtale (MUS) på AU. MUS er din mulighed for sammen med din leder at drøfte opgaver, resultater, trivsel og kompetenceudvikling.

Anja Olsen er ny professor på Institut for Folkesundhed. Hun varetager fortsat sin stilling som gruppeleder i Kræftens Bekæmpelse sideløbende med professorjobbet i Aarhus. Foto: Tomas Bertelsen.

03.09.2019 | Navnenyt, Forskning, Offentligheden/Pressen

Aarhus Universitet får ny professor i livsstil og kræft

Seniorforsker og gruppeleder fra Kræftens Bekæmpelse Anja Olsen er ny professor i livsstil og kræft på Aarhus Universitet.

03.09.2019 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Arkæolog Mette Løvschal modtager eftertragtet EU-bevilling

1,5 millioner EUR har Det Europæiske Forskningsråd bevilget til Mette Løvschals kommende projekt ”ANTHEA”, der vil gøre os klogere på menneskets forhold til naturen.

03.09.2019 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Revolutionerende affaldshåndtering: Dansk forsker i front med ny teknologi

Miljøingeniør fra Aarhus Universitet har fået EU-midler til at starte nyt forskningsprojekt op, der kan få vidtrækkende og banebrydende konsekvenser for miljøet i hele verden. Projektet er et fuldstændig nybrud i forhold til den måde, vi i dag behandler vores vådaffald.

03.09.2019 | Administrativt, Teknisk/administrativ medarbejder, Health

Ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken 6.- 15. september 2019

Der vil være ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken i forbindelse med Danmarks Største Fredagsbar d. 13. september 2019. Se på kortet, hvilke parkeringspladser du ikke kan parkere på i perioden 6.-15. september - og læs, hvor du kan parkere i stedet.

Ole Steen Nielsen fortsætter som prodekan for forskning frem til næste sommer, mens Lise Wogensen Bach med udgangen af året skifter bane og bliver ny prodekan for uddannelse. Foto: Lars Kruse/AU.

03.09.2019 | Politik og strategi, Teknisk/administrativ medarbejder, Health

Health går fra tre til to prodekaner

Dekanatet på Health vil fra årsskiftet bestå af to prodekaner – en for forskning og en for uddannelse. Formålet er at skabe størst mulig sammenhæng i opgaveløsningen og styrke det internationale, det interdisciplinære og det eksterne samarbejde med virksomheder og fonde.

03.09.2019 | Bevillinger og priser, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

Micah G. Allen receives Early Career Prize by BACN

Cognitive neuroscientist and leader of the Embodied Computation Group at CFIN, Micah G. Allen awarded Early Career Prize by The British Association for Cognitive Neuroscience (BACN).

Viser resultater 81 til 90 ud af 103

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste