Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

30.05.2017 | Møde, Teknisk/administrativ medarbejder, Alle AU-enheder

Fyraftensmøde på Institut for Datalogi 13. juni: Erhvervssamarbejde og CS Business Club

Styrk dit samarbejde med Institut for Datalogi indenfor rekruttering og forskning, når vi byder velkommen til fyraftensmøde om erhvervssamarbejde og kick-off på CS Business Club.

30.05.2017 | Forskning, Offentligheden/Pressen, Ekstern målgruppe

Udegående dyr bør have adgang til skygge i sommerhalvåret

Udegående dyr kan, selv under danske himmelstrøg, være udsat for periodevis varmestress, såfremt de ikke har adgang til skygge. Konklusionen fremgår af en vidensyntese, samt en undersøgelse baseret på meteorologiske data målt under skyggeforhold for den danske sommer igennem de sidste 16 år.

Lektor Viola Burau. Foto: Lars Kruse, AU.

30.05.2017 | Navnenyt, Offentligheden/Pressen, Institut for Folkesundhed

AU-forsker får bevilling fra Helsefonden

Lektor Viola Burau fra Aarhus Universitet har modtaget 300.000 kr. til sit forskningsprojekt, som skal styrke koordinering af ældre og kronisk syge patienters sygdomsforløb og behandling på tværs af sygehuse, almen praksis og den kommunale sektor.

30.05.2017 | Ph.d.-forsvar, Offentligheden/Pressen, Graduate School of Health

Ph.d.-forsvar: Tinne Laurberg

Impact of age and intrinsic subtype on the long-term failure pattern in low-risk breast cancer patients

30.05.2017 | Arrangement, Offentligheden/Pressen, Health

'Styr på det hele' – om unge, stress og mental sundhed, København

Kom til premiere på Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitets filmprojekt, der følger en gruppe unge mellem 15 og 20 år gennemgå programmet Mindfulness-Baseret Stress Reduktion.

30.05.2017 | Arrangement, Ph.d.-studerende, Health

'Styr på det hele' – om unge, stress og mental sundhed, Aarhus

Kom til premiere på Dansk Center for Mindfulness ved Aarhus Universitets filmprojekt, der følger en gruppe unge mellem 15 og 20 år gennemgå programmet Mindfulness-Baseret Stress Reduktion.

Det skal undersøges, om en række nye tiltag, der integrerer studenterforskning undervejs gennem hele medicinstudiet, kan forhindre en fremdriftsbøde til Health på i værste fald 28 millioner kroner i 2020. Foto: Lars Kruse, AU.

30.05.2017 | Uddannelse, Ph.d.-studerende, Institut for Biomedicin

Nye tiltag skal afbøde udsigt til kæmpe fremdriftsbøde på Health

Forskningsåret øger den gennemsnitlige studietid hos de medicinstuderende - og det koster. En række nye tiltag, der integrerer studenterforskning på medicinstudiet skal gradvist afløse forskningsåret og demontere en potentiel bombe under økonomien på Health.

Ny politik sætter rammerne for brug af sociale medier på Health.

30.05.2017 | Administrativt, Ph.d.-studerende, Health

Sådan spiller de sociale medier på Health

Har du overvejet, om din enhed burde være på sociale medier? Så er du ikke den eneste. En ny politik sætter nu rammen for, hvordan Health og enheder på fakultetet forholder sig til de nye medier.

Ideer og løsningsforslag på konkrete udfordringer fra erhvervslivet er omdrejningspunktet for den første Medical Innovation Day på Health.

29.05.2017 | Talentudvikling, Sundhed og sygdom, Ph.d.-studerende

Erhvervslivet udfordrer: Vilde ideer er velkomne

Medical Innovation Day udfordrer 6. oktober ph.d.-studerende fra Health i et splinternyt format med fokus på innovation. Bl.a. Novo Seeds, Lundbeckfond Emerge og CAPNOVA stiller konkrete udfordringer, og innovative ideer foldes ud. De bedste får en pris.

Der bliver åbnet for ansøgninger til det nye forskningsrettede talentforløb for kandidatstuderende på Health 1. juni. Ansøgningsfrist er 31. august. Foto: Lars Kruse, AU

29.05.2017 | Talentudvikling, Sundhed og sygdom, Studerende

Klar til at forske? Nyt talentforløb åbner for ansøgninger

Det nye fakultetsinitiativ for særligt motiverede og talentfulde kandidatstuderende på Health, der har lyst til at forske, åbner dørene for ansøgninger 1. juni. I første omgang er der 15 pladser.

Viser resultater 11 til 20 ud af 123

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste