Aarhus University Seal / Aarhus Universitets segl

Nyheder

Ole Steen Nielsen går på pension næste år, og stillingen som prodekan for forskning bliver derfor ledig. Foto: Lars Kruse/AU.

03.09.2019 | Navnenyt, Ph.d.-studerende, Health

Health skal på jagt efter ny prodekan for forskning

Prodekan Ole Steen Nielsen genansøger ikke stillingen som prodekan for forskning, når hans ansættelseskontrakt udløber næste sommer. Efter ni år på posten, heraf en periode som konstitueret dekan, ønsker han at trække sig tilbage på grund af alder og gå på pension.

Lektor, dr.med. og ph.d. Ebbe Bødtkjer får fakultetets talentpris i år. Tilmeld dig prisoverrækkelsen den 4. oktober, og hør ham fortælle, hvorfor han er så fascineret af sin forskning, og hvordan han griber den an. Foto: Lars Kruse/AU.

03.09.2019 | Bevillinger og priser, Sundhed og sygdom, Teknisk/administrativ medarbejder

Ebbe Bødtkjer får Skou-prisen 2019

Han leverer imponerende forskningsresultater og er usædvanligt dygtig til at tiltrække ekstern forskningsfinansiering. Sådan lyder begrundelsen for, at lektor, dr.med. og ph.d. Ebbe Bødtkjer fra Institut for Biomedicin får fakultetets talentpris i år. Vær med til at fejre ham ved prisoverrækkelsen.

Til Health Match Making Day præsenterer forskere deres projekter for hundredevis af forskningsinteresserede studerende. Foto: Selskab for Medicinsk Studenterforskning

03.09.2019 | Arrangement, Health, Administration (Faglighed)

Find studerende til dit næste forskningsprojekt

Den 31. oktober 2019 giver Health sammen med Selskab for Medicinsk Studenterforskning (SMS) fakultetets forskere mulighed for at rekruttere talentfulde Health-studerende til nuværende eller fremtidige forskningsprojekter. Det sker, når Health Match Making Day løber af stablen.

03.09.2019 | Bevillinger og priser, Forskning, Alle grupper

Brasiliansk forskertalent får tyggegummi-pris

Lektor, tandlæge og ph.d. Gustavo Nascimento fra Aarhus Universitet har været det meste af verden rundt for at dygtiggøre sig inden for sit forskningsfelt. Nu får han Bagger-Sørensen Fondens Ung Forskerpris på 75.000 kr. som anerkendelse for sin ihærdige indsats og for sine imponerende forskningsresultater.

03.09.2019 | Politik og strategi, Administration (Faglighed), Alle grupper

Aarhus Universitets 2025-strategi går nu i høring

Medarbejdere og studerende har nu mulighed for at læse og kommentere på udkastet til AU’s kommende strategi. Der er lagt op til en fortsættelse af universitetets kurs, men nye mål og indsatsområder har fundet plads i strategien.

Klik på kortet for at gøre det stort - og se, hvilke parkeringspladser, der bliver berørt af Danmarks Største Fredagsbar og Idrætsdag.

03.09.2019 | Administrativt, Alle grupper, Alle AU-enheder

Ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken 6.- 15. september 2019

Der vil være ændrede parkeringsforhold omkring Universitetsparken i forbindelse med Danmarks Største Fredagsbar d. 13. september 2019. Se på kortet, hvilke parkeringspladser du ikke kan parkere på i perioden 6.-15. september - og læs, hvor du kan parkere i stedet.

Christian Garm kommer til at undervise alle nye brugere, før de slippes løs på egen hånd, for ét er at tage billeder med udstyret, og noget andet er at analysere og fortolke resultaterne korrekt. Foto: AU

03.09.2019 | Forskning, Sundhed og sygdom, Videnskabelig medarbejder

Health-forskere får adgang til nye avancerede mikroskopsystemer

Fakultetets nye bioimaging core-facilitet åbner nu for alle Health-forskere, der ønsker at gøre brug af de indtil videre otte avancerede mikroskopsystemer, som er installeret i Skou-bygningen i bunden af universitetsparken.

Gustavo Nascimento har gjort lynkarriere på Institut for Odontologi og Oral Sundhed i Aarhus, og nu hædres han også for sit forskertalent. Foto: Health Kommunikation.

02.09.2019 | Bevillinger og priser, Sundhed og sygdom, Offentligheden/Pressen

Brasiliansk forskertalent får tyggegummi-pris

Lektor, tandlæge og ph.d. Gustavo Nascimento fra Aarhus Universitet har været det meste af verden rundt for at dygtiggøre sig inden for sit forskningsfelt. Nu får han Bagger-Sørensen Fondens Ung Forskerpris på 75.000 kr. som anerkendelse for sin ihærdige indsats og for sine imponerende forskningsresultater.

Virtual reality i undervisningslokalet er et eksempel på, hvordan nogle undervisere arbejder med at udvikle digitale læringsteknologier. FOTO: Lars Kruse

02.09.2019 | Administrativt, Administration (Faglighed), Alle grupper

Søg midler til EDU-IT projekter

For tredje år i træk kan undervisere på Aarhus Universitet nu søge puljemidler til at eksperimentere med digitale læringsteknologier i undervisningen. Deadline er den 11. oktober til projekter i 2020.

02.09.2019 | Forskning, Forskning, Alle grupper

DCA trækker oksekødsrapport tilbage

DCA - Nationalt Center for Fødevarer og Jordbrug og forfatterne til rapporten om klimabelastningen fra oksekød har besluttet at trække rapporten tilbage, da den ikke lever op til universitetets standarder om armslængde og uafhængig forskning. Rapportens faglige indhold skal gennemgå uafhængig international bedømmelse ved peer review.

Viser resultater 91 til 100 ud af 103

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste